Astrolog Öner Döşer o tarihleri gösterdi, deprem olabilir dedi: Peki bu tarihler hangi günler

Astrolog Öner Döşer, 19 Şubat 2024 haftasında Türkiye’nin astroloji haritası üzerinden karşılaşabileceği riskleri şu şekilde yorumladı;

“Şubat aynının dikkat çeken tarihlerine varıyoruz. Önümüzdeki haftanın öne çıkan açılarına geçmeden önce, 28 Ekim 2023’te gerçekleşmiş olan ay tutulması haritasının tetik alacağı bazı tarihlere dikkat çekmek istiyorum. Çünkü bu tetiklenmeler iki önemli konuya dikkat çekecek: 1) Doğal afetler, özellikle depremler 2) Ekonomik stresler

Aşağıda Mars’ın tutulmayı tetiklediği anın haritasını görmektesiniz. Bu slaydı 24 Eylül 2023’te STA için hazırladığım sunuda kullanmış, 20 Şubat 2024 civarında karşılaşabileceğimiz muhtemel streslerden bahsetmiştim. 20 Şubat – 22 Şubat arasında Mars ve Venüs, 28 Ekim 2023 tutulmasını birlikte tetikleyecekler (5 derece Kova’dan) ve bahsettiğimiz streslere dikkat çekecekler.

Aşağıda görüldüğü üzere, Türkiye astroloji, haritası da bu tetiklemeden etki alacak.

28 Ekim 2023 tutulmasının Jeodezik haritasını da ele almış, doğal afet risklerinin yanı sıra madencilik alanında risklerden de bahsetmiştim. Mars’ın Kova burcuna geçişiyle birlikte üzücü bir vaka yaşadık. Önümüzdeki günlerde bu risk henüz devam ediyor olacak. Aşağıda STA için yaptığım sununa yer alan Jeodezik haritayı üzerinde yer alan notlarımla birlikte görmektesiniz.

BAŞAK BURCUNDA SATÜRNYEN DOLUNAY

24 Şubat Cumartesi günü 15:30’da Balık burcunda Satürn ile hizalanan bir dolunay meydana geliyor. Bu dolunayın coğrafi hatlarına bakmakla başlayalım…

COĞRAFİ HARİTA

Aşağıda gördüğünüz coğrafi haritada Plüton’un Ufuk düzlemiyle kesişim noktası Türkiye üzerinden geçerek Suriye, İsrail, Beyrut, Ürdün üzerinden aşağı Arap Yarımadasına iniyor. Bu bölgelerde uluslararası ilişkilerde güç çekişmelerinin artması olasıdır. Kuzey Ay Düğümü-Kiron kavuşumunun Meridyen ile kesişim yaptığı bölge ülkemizin de olduğu bölgeden Kıbrıs’a, oradan da Mısır’a ve devamında Sudan’a iniyor. Bu bölgede de tansiyonun yüksek olacağını, bazı ülkelerin bölgedeki savaş atmosferinin büyümesi ihtimaline karşı iş birlikleri içerisinde olunacağını anlıyoruz. Mars ve Venüs’ün Ufuk düzlemiyle kesişim hatları da ülkemizin Doğu Anadolu bölgesinden geçiyor. Bu bölgede enerji yoğunlaşmasını gösteriyor. Malum, bu bölge için deprem riski konuşuluyor.

JEODEZİK HARİTA

Doğal afetler, özellikle de sismik aktivite için kullanılan jeodezik haritanın Mars/Venüs/Ufuk düzlemi kesişmesi Marmara ve Ege bölgesinden geçiyor. Ülkemizi kat ettikten sonra aşağı doğru inen hat Mısır, Kızıldeniz üzerinden de geçiyor. Dolunayı takip eden iki haftalık süreçte bu bölgelerde de sismik aktivite veya benzer doğal afetler görülebilir. Ayrıca insanlar arasındaki ilişkiler de gergin akacaktır ve çatışmalar da artacaktır muhtemelen. Dolunayın ana temasında denizlerle ilgili sorunlar, deniz ticaretinin veya nakliyesinin engellenmesi veya benzeri sorunları anlatan göstergeler de mevcut hali hazırda…

ASTROLOJİ HARİTASI

Ankara’ya göre çizdirilmiş astroloji haritasında Aslan burcunun yükseldiğini görüyoruz. Dolayısıyla liderlerle, yöneticilerle ilgili konular ön plana çıkıyor. Yükselen yöneticisi Güneş Balık burcunda Merkür ve Satürn ile 8.eve yerleşiyor. 8.ev konuları arasında malum insan kayıpları vardır. Ayrıca vergiler, ödemeler, dış borçlar, bankalarla ilgili konular da yer alır. Ay’ın 2.evde Başak burcunda ve Balık’taki üçlüyle karşıt açıdaki yerleşimi, dolunayı takip eden iki haftalık sürecin bahsettiğimiz konuların stresli gelişmeleri beraberinde getireceği şeklinde okuyabiliriz.

Önümüzdeki hafta için dikkatimi çeken tarihler 23 ve 24 Şubat oldu. Bu tarihlerde orta etkili veya hayli etkili güneş aktivitesi ve jeomanyetik fırtına görülebilir. Bunun sonucu olarak deprem ve volkan aktivitesi gibi doğal afetler de olasıdır. Satürn ile hizalanmalar döneminde özellikle etkili volkan patlamalarına sık rastlanmaktadır. Yermerkezli bakışla 24 Şubat’taki Satürn ile hizalanan dolunay da hesaba katıldığında, bu tarihler bir kez daha dikkat çekmekte, deprem ve volkan aktivitesinin yanı sıra aşırı rüzgâr ve fırtınalı hava koşullarına, ani bastıran yağış, su baskınlarına karşı önlem alınması gerektiğini göstermektedir.”